Menu

Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER

Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af Hørning IF fodbold, at du tilmelder dig betaling via betalingskort, som er godkendt af Hørning IF Fodbold og Clearhaus.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Hørning IF Fodbold fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Hørning IF Fodbold.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Hørning IF Fodbold trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 7 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Hørning IF Fodbold benytter Clearhaus, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hørning IF Fodbold, men hos Clearhaus.

Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper dit medlemskab ved at foretage udmelding via klubbens hjemmeside.

Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender Hørning IF Fodbold en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort, ved at logge ind på www.teamhif.dk, klik på "indmeldelser".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Hørning IF Fodbold hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING

Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab

Ønsker du ikke længere medlemsskab af Hørning IF Fodbold, kan du vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse via mail. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET

Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her