Menu

Netpolitik

Retningslinjer for Hørning IF Fodbolds kommunikation på web og sociale medier

  1. Generelt indebærer adgangen til at skrive på Hørning IF Fodbolds hjemmeside, og tilsvarende sider på sociale medier et ansvar for, at man opfører sig ordentligt og bruger et pænt og sobert sprog, samt at man skriver sandheden, som man nu kender den.
  2. Altid omtale med- og modspillere i en positiv tone, det samme gælder dommere.
  3. Alle indlæg skal skrives på dansk.
  4. Alle indlæg skal forsynes med navn på afsender.
  5. Overdrevent brug af store bogstaver/caps lock er ikke tilladt. Det betragtes, som at råbe i en større forsamling og er ganske uhøfligt. Det er dog tilladt at bruge store bogstaver/ caps lock til at understrege enkelte ord i en sætning.
  6. Undlad at chikanere andre fordi de har en anden mening end dig. Dette inkluderer, men begrænser sig ikke til, kommentarer om religion, politiske holdninger, udseende, seksualitet, alder eller etnisk oprindelse. Du må ikke chikanere andre, hverken med dit sprogbrug eller ved at oprette hadske eller anstødelige brugernavne. Du må heller ikke med generelt emnevalg skrive diskriminerende osv.
  7. Undlad at føre en personlig diskussion på nettet, men kontakt i stedet vedkommende, der står for skud og tal sammen – enten “face to face” eller over telefonen.
  8. Fotos, der lægges på nettet, skal have relevans i forbindelse med en given tekst, Fotos må ikke være anstødelige eller “udleverende af andre”.

Det kan ikke forventes, at bestyrelsen eller en afdelingsansvarlig tager en diskussion op på nettet.

Hørning IF Fodbolds webredaktion/fodbold-formand er bemyndiget til at redigere i eller fjerne emner og indlæg, som er personlige, nedværdigende, useriøse i indhold og form, samt hvis de ikke er forsynet med korrekt navn.

Bestyrelsen, november 2018

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her