Menu

Pinsecup

Pinsecup i Hørning 8.-9. juni 2019

Vil I være med til at skrive historie? Så kom til premiere på den nye Pinsecup i Hørning 8.-9. juni. Cuppen er for drenge og piger fra årgang 2007-2012.

Der er masser af spilletid og alle kampe sluttes af med 3 straffespark til hvert hold. Scoringerne på straffespark tæller med i kampens resultat.

U7-U9 spiller 5:5, mens U10-12 spiller 8:8.

Der er medaljer/præmier til alle i U7-U9, og præmier til de 2 bedste hold i U10-U12.

 

Vi spiller efter DBU Jyllands regler med følgende justeringer:

  • For hver 3 mål et hold kommer foran, skal det førende hold tage deres bedste spiller ud. Der sættes ikke en ekstra spiller på banen, hverken for det førende hold eller det hold som er bagud. Dette gælder ikke, når der sparkes straffespark. 

  • Alle kampe afsluttes med 3 straffespark til hvert hold. Scoringer på straffespark tæller med i kampens endelige resultat. Alle spillere på et hold må vælges til at sparke straffespark. Husk at lade alle der har lyst få chancen, der er mindst 4 kampe til hvert hold, dvs hvert hold skal sparke mindst 12 straffe. 

5-mands rækker:
U7, U8 og U9 - spilletid 20 min. inkl. pause - max 8 spillere på hvert hold.

8-mands rækker:
U10, U11 og U12 - spilletid 30 min. inkl. pause - max 11 spillere på hvert hold

Niveauinddeling:
Holdene skal tilmeldes de enkelte rækker som henholdsvis A, B eller C niveau. Det er vigtigt for, at vi kan lave de bedste og mest jævnbyrdige puljer. Vi forbeholder os ret til at lægge niveauer sammen ved for få tilmeldinger.

Kampe/dommere:
De enkelte rækker tilstræbes afviklet i løbet af 4 timer. Min. 4 kampe til alle hold. Hørning IF stiller med dommere til alle kampene.

Forplejning:
Der vil være pølser på grillen, og der er også mulighed for at købe slushice, popcorn, kage, kaffe, te og sodavand mm.

Pris:
U7-U9: 5-mands, 300 kr
U10-U12: 8-mands, 500 kr

Tilmelding:
Skal ske via staevner.dk

Beløbet indbetales på konto: 1688 – 3230 66 9871
Husk at angive tilmeldingsnr., som I får ved tilmelding.

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her