Menu

Regler for Pinsecup

Vi spiller efter DBU Jyllands regler med følgende justeringer:

  • For hver 3 mål et hold kommer foran, skal det førende hold tage deres bedste spiller ud. Der sættes ikke en ekstra spiller på banen, hverken for det førende hold eller det hold som er bagud. Dette gælder ikke, når der sparkes straffespark. 

  • Alle kampe afsluttes med 3 straffespark til hvert hold. Scoringer på straffespark tæller med i kampens endelige resultat. Alle spillere på et hold må vælges til at sparke straffespark. Husk at lade alle der har lyst få chancen, der er mindst 4 kampe til hvert hold, dvs hvert hold skal sparke mindst 12 straffe. 

Ved pointlighed i puljer

Placeringen afgøres af:

1) bedste målforskel i samtlige kampe
2) flest scorede mål i samtlige kampe
3) indbyrdes kamp
4) flest vundne kampe i samtlige kampe
5) ved lighed i 1-4 afgøres placering ved lodtrækning

I vind/forsvind-kampe (fx kvartfinale, semifinale og finale) hvor stillingen er uafgjort, når tiden udløber, går man direkte til straffespark. Hvert hold får 3 spark til at begynde med. Hvis kampen ikke er afgjort efter de første 3 runder, får hvert hold derefter 1 spark indtil kampen er afgjort.

 

3-mands rækker:
U6 - spilletid 15 min inkl pause - max 5 spillere på hvert hold

5-mands rækker:
U7, U8 og U9 - spilletid 20 min. inkl. pause - max 8 spillere på hvert hold.

8-mands rækker:
U10, U11 og U12 - spilletid 30 min. inkl. pause - max 11 spillere på hvert hold

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her