Menu

Om Hørning eSport Team

Om Hørning eSport Team.  

Vi har stiftet en ny forening under Hørning IF Fodbold, hvor man som medlem vil kunne spille eSport spillet FIFA. DBU satser stort på eSport og har introduceret både eSuperliga og eLandshold. Vi vil i Hørning IF Fodbold tilbyde de samme muligheder.   

Denne nye forening skal være en attraktiv forening og samlingssted for unge som ønsker at samles om eSport. Vi ser foreningen som et naturligt alternativ, til det at dyrke fodbold under Hørning IF Fodbold. Det vil bringe flere unge mennesker til Hørning Idrætscenter som måske i dag ikke finder deres vej til idrætscentret. Esport i et fællesskab i en forening, vil samle medlemmer i Idrætscentreret frem for at de unge mennesker sidder hjemme og ikke får dyrket det fællesskab som foreninger kan stå for. At få unge mennesker i idrætscenteret er forhåbentligt næste skridt i retning af, at dyrke en af de motionsformer som Hørnings foreningsliv også tilbyder. 

Inspiration fra DBU :   

https://www.dbu.dk/nyheder/2019/januar/dbu-satser-stort-paa-e-sport-med-foerste-e-landshold/  

https://www.dbu.dk/nyheder/2019/december/efodboldlandsholdets-bruttotrup-paa-plads/  

https://dbujylland.dk/turneringer-regler/dbu-jylland-turneringer/efodbold/ 

https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/efodbold/gaming-arena/ 

Foreningen er under opbygning, men vil have sin placering i Hørning Idrætscenter og er en forening under Hørning IF Fodbold og vil derfor også have egen økonomi. Bestyrelsen vil indtil andet er besluttet, være den eksisterende bestyrelse i Hørning IF Fodbold.   

For at deltage i foreningens tilbud og spille Fifa, modtage træning, deltage i stævner og turneringer, så skal man være medlem. I takt med stigende antal medlemmer udbygger vi faciliteter og tilbud. Det vil i opstarten koste 100 kr halvårligt, at være medlem af foreningen. Tilmelding sker via hjemmesiden.  

Foreningen har fået det midlertidige navn – Hørning eSport Team. Vi tror dog på at der findes et bedre navn, så derfor send dit forslag til bestyrelsen(bestyrelsen@teamhif.dk).  Vinderen modtager et gavekort på 500 kr fra Sport24.

Vi modtager udstyret(Gaming Arena) inden marts. Vi vil derefter snarest få det arrangeret i Idrætscentret så vores medlemmer kan komme igang med at spille.  

Det betyder også at du som medlem ikke behøver noget udstyr, det leverer foreningen for dig. 

 

Hilsen bestyrelsen.  

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her